Onze partner:

Over ons

Paul en Heddeke zijn getrouwd en werken al jaren samen bij Vloer & Zo en Styling & Zo, door deze samenwerking is Interieur & Zo ontstaan. Doordat zij veel kennis hebben vergaard in de loop van de jaren in de wereld van de gietvloeren en in het brengen van sfeer in woningen, weten zij zeker dat ze een fijne partner zullen zijn voor uw interieur.

over heddeke

Heddeke Peperkamp is een van huis uit interieurstyliste en heeft al ca. 25 jaar ervaring in de verkoop. Door deze combinatie kan ze u heel goed helpen met het invullen van al uw woonwensen en die vertalen naar de praktijk. Bovendien heeft ze haar eigen interieurstyling advies bureau. Heddeke kan u helpen met het samenstellen van een interieuradvies op maat.
Vraagt u haar naar de mogelijkheden?

over paul

Paul Peperkamp is eigenaar van en hoofdapplicateur bij Vloer & Zo. Geen gietvloer ontstaat zonder zijn aanwezigheid of zelfs zijn hand.

In zijn vrije tijd ontwerpt en maakt Paul graag meubels, zoals tafels en lampen. De tafels worden gemaakt uit de combinatie staal en betonlook of hout en betonlook. De lampen worden bijvoorbeeld gemaakt uit puur beton of juist heel fijntjes met een betonlook uitstraling. 

‌In zijn eigen werkplaats heeft Paul alle ruimte om meubels te maken en met nieuwe dingen te experimenteren.

Vraag gerust om een afspraak met Paul. Hij is namelijk vaak niet aanwezig in de winkel.

advies door Heddeke

Heddeke is interieurstyliste en kan u daardoor heel goed adviseren over kleuren, stoffencombinaties en natuurlijk de inrichting van uw huis.
‌Ze adviseert u graag welke meubels bij u en uw huis passen. 


‌ 
Contact
Showroom

‌Rijnstraat 117
‌1823 EC Alkmaar

‌T: 06 51 56 79 09
E: info@interieur-zo.nl‌
Interieur&Zo
Openingstijden:

‌Maandag      Gesloten
Dinsdag        10:00 - 17:00
Woensdag    10:00 - 17:00
Donderdag   10:00 - 17:00
Vrijdag.          10:00 - 17:00
Zaterdag       10:00 - 16:00
Zondag          Gesloten
Social